Justícia

La seguretat pública no pot entrar en l'estira i arronsa entre governs que no es parlen

  • Carles Castillo
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC exigeix que es reuneixi la Junta de Seguretat de Catalunya, que no ho fa des de 2009

El portaveu d'interior del grup socialista, Carles Castillo, ha reclamat, davant l'anulació de la convocatòria de 500 noves places al cos dels mossos d'esquadra, "una solució urgent al tema, que no es pot quedar en el bloqueig administratiu".

El diputat socialista ha lamentat "el greuge per a la seguretat pública que suposa aquesta decisió", i ha explicat que les 50 places que anuncia el requeriment del Ministeri d'Hisenda que es poden ofertar són del tot insuficients:"Després de 6 anys sense cap convocatòria, necessitem aquests 500 mossos" ha reclamat.

Castillo ha denunciat que la seguretat pública "no pot entrar en l'estira i arronsa entre governs que no es parlen. Deixin d'instrumentalitzar els mossos, uns i altres, i de pensar exclusivament en els seus interessos politics particulars i prioritzin la ciutadania" i ha exigit que el Govern de l'Estat obri un procés de diàleg per trobar una solució, així com que es reuneixi la Junta de Seguretat de Catalunya:"no ho fa des de 2009" ha denunciat.