Justícia

Eva Granados sobre Llach: «sembla que la 'revolta dels somriures' està canviant de gest»

  • Actualitzat:
  • Creat:

La portaveu parlamentària socialista considera un ‘despropòsit’ que qui fou cap de llista de JxSí a Girona amenaci els funcionaris

La portaveu del Grup Socialista al Parlament, Eva Granados, ha sortit avui al pas de les declaracions del diputat de JxSí, Lluís Llach, que ha amenaçat els funcionaris de la Generalitat amb sancions si no acaten unes hipotètiques lleis de desconnexió. Granados ha estat contundent en qualificar de despropòsit les manifestacions de Llach.

«Sembla que la 'revolta dels somriures' està canviant de gest», -ha advertit- i que els independentistes, no només volen canviar el reglament del Parlament sense consens i aprovar les lleis de desconnexió sense una majoria social, sinó que ara també es permeten aquest tipus d'amenaces . «Tot això és un despropòsit -ha afegit Eva Granados- i el cap de llista de JxSí per Girona hauria de ser més curós en les seves afirmacions».

«Si Llach vol fer alguna cosa positiva, que procuri que el Govern pagui als funcionaris tots els diners que els deu i que ajudi els sindicats a restablir els drets que els han estat conculcats a aquests treballadors», ha aconsellat la portaveu socialista.